Bezoek ons en ervaar het zelf!

 

Update 15-12-2020:

In verband met de COVID-19 maatregelen is onze showroom tijdelijk gesloten.

Private testing bij Dutch ID

 

Benieuwd waar Dutch ID e-bikes vandaan komen? Bezoek dan geheel vrijblijvend en op afspraak onze vestiging met showroom in Beverwijk.

 

• Bekijk het volledige Dutch ID productieproces tijdens een rondleiding.

• Ontvang deskundig advies over de complete Dutch ID e-bike collectie.

• Maak een proefrit op een of meerdere testfietsen.

 

In verband met de aangescherpte COVID-19 maatregelen is onze showroom tijdelijk gesloten.

Openingstijden


Op vrijdagen tussen 09:00 en 16:00 (m.u.v. feestdagen), ben je welkom op afspraak en in tweetallen, om onze showroom te bezoeken. Je ontvangt geheel vrijblijvend advies en kunt een of meerdere e-bikes testen.

 

In verband met COVID-19 worden er volop hygiënische maatregelen getroffen, een gepaste afstand gehouden en alle e-bikes worden grondig gereinigd voor en na de testrit. Een rondleiding door de fabriek is niet mogelijk.

Afspraak maken via jouw dealer

 

Ben je geïnteresseerd in private testing bij Dutch ID? Neem dan contact op met een Bike Totaal of Profile winkel naar keuze, dan melden zij je aan. Vind een dealer bij jou in de buurt.

Update: 15-12-2020 

In verband met de aangescherpte COVID-19 maatregelen is onze showroom tijdelijk gesloten. 

100% Hand built in Holland

 

In Beverwijk is onze bijzondere fabriek gevestigd. Tijdens onze bezoekersdagen kun je met eigen ogen ervaren dat dit geen doorsnee assemblagebedrijf is. Hoewel de processen hightech zijn ingericht, worden de Dutch ID e-bikes hier allemaal met de hand gebouwd. Een ervaren team draagt de zorg voor zeer hoogwaardige productie. Kwaliteit en vakmanschap staat hier hoog in het vaandel en dat merk je direct. 

 

Let op, i.v.m. COVID-19 is een rondleiding door de fabriek tijdelijk niet mogelijk.