Testresultaten Nationale Fietstest 2020

Beverwijk - 18 april 2020

 

Dutch ID deed mee met de Nationale Fietstest van de Telegraaf 2020. Twee e-bike modellen deden mee in de categorie ‘Middenmotor met krachtsensor en versnellingsnaaf’, namelijk de Infinity A8 Belt en de Wave+ Belt.

 

De Infinity A8 Belt heeft maar liefst een 8 gescoord en 4,5 ster ontvangen. De e-bike werd door zowel de vakjury als de publiekjury bestempeld als een goede allround toerfiets met goede rijeigenschappen, een onderhoudsvrije riem en een goede, stille ondersteuning.

 

De Wave+ Belt heeft een mooie 7,9 gescoord en 4 sterren ontvangen. De vakjury en publiekjury noemen deze e-bike een goede allround toerfiets met een lekkere ruime instap, een onderhoudsvrije riem en een goede, stille ondersteuning.

 


Dutch ID is trots met het behalen van dit mooie resultaat. Dit toont aan dat we als organisatie kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het lukt ons om zowel de wensen van onze klanten als de nieuwste technologie in onze e-bikes te integreren, met als resultaat: e-bikes die je hart veroveren.


Over de Telegraaf Nationale fietstest
Met circa 100 testfietsers, ruim 5.000 testkilometers en het vakkundige oordeel van de Fietsersbond is de Nationale E-biketest van De Telegraaf de test der testen. Vier dagen lang testten ervaren fietsers – veelal leden van de Fietsersbond – de e-bikes op een selectief parcours van 10 kilometer in het Gelderse Oosterbeek en omgeving, met daarin wisselende elementen, zoals optrekken uit stilstand, hellingen en afdalingen. Gemiddeld is er op elke testfiets 130 kilometer gereden, ook onder zware omstandigheden met wind en regen. De rapportcijfers zijn gemiddelden van de ervaringen van de fietsende panelleden en het technische oordeel.