Private Testing bij Dutch ID

Beverwijk - 9 april 2020


Ben je benieuwd waar de Dutch ID e-bikes vandaan komen? Wil je de complete e-bike collectie bewonderen? Bezoek dan geheel vrijblijvend ons testcentrum in Beverwijk.


Op donderdagen en vrijdagen (m.u.v. van feestdagen) tussen 9:00 en 16:00, ontvangen wij bezoekers in onze showroom alleen op afspraak en in tweetallen. Je ontvangt geheel vrijblijvend advies over de e-bikes en kunt een testrit maken op een of meerdere modellen


In verband met COVID-19 worden er volop hygienische maatregelen getroffen, een gepaste afstand gehouden en alle e-bikes worden grondig gereinigd voor en na de testrit.

Wanneer je zou kiezen voor de aanschaf van een Dutch ID, dan hoef je er niet voor te vrezen dat deze niet leverbaar zal zijn. De productie bij Optima Cycles heeft de afgelopen weken niet stilgelegen! Daardoor is het merendeel van de fietsen uit voorraad leverbaar. De gloednieuwe Falcon -het paradepaardje van Dutch ID- zal binnen enkele weken ook uit de fabriek rollen.


Heb je interesse? Neem dan contact op met een Bike Totaal of Profile de Fietsspecialist winkel naar keuze, dan melden zij je aan. Vind een winkel bij jou in de buurt.