100% Hand built in Holland

In Beverwijk is onze bijzondere fabriek gevestigd. Tijdens onze bezoekersdagen kun je met eigen ogen ervaren dat dit geen doorsnee assemblagebedrijf is. Hoewel de processen hightech zijn ingericht, worden de Dutch ID e-bikes hier allemaal met de hand gebouwd. Een ervaren team draagt de zorg voor zeer hoogwaardige productie. Kwaliteit en ouderwets vakmanschap staat hier hoog in het vaandel en dat merk je direct.

 

Geen stoffige donkere ruimtes maar een schone, lichte werkplaats waar alles op orde is. Elke productiestap is doordacht en uitgekiend. Geen lopende band maar ruimte en tijd voor het goed en vakkundig assembleren van elke fiets. Dit zorgt ervoor dat elke monteur de beste werkplek heeft om e-bikes te maken die je hart veroveren!

Oerdegelijke frames  

 

Bij Dutch ID hebben we een passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden onze e-bikes ontworpen en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, langere levensduur en meer fietsplezier.

 

Een oerdegelijk en stijf frame is de basis van elke Dutch ID e-bike. Hoe hoger de kwaliteit van het frame, hoe beter de fiets rijdt. Alle Dutch ID frames worden stuk voor stuk geproduceerd onder de strengst geldende productie standaarden, hittebehandeld voor maximale stijfheid. Een Dutch ID voelt daardoor solide, uitdagend en altijd in controle!

Kenmerkend Nederlands ontwerp


Dutch ID e-bikes worden ontworpen met de Hollandse nuchterheid. Al bij de eerste schetsen wordt rekening gehouden met de integratie van alle elektronica en de ophanging van de motor. De perfecte afstemming tussen gewicht, stijfheid, ondersteuning en geometrie zorgt voor heerlijk rijdende e-bikes.