Zorgeloos rijplezier

Dutch ID maakt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen welke zich onderscheiden door het design en het gebruik van toponderdelen. Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID fiets mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden. Dagelijks wordt door gepassioneerde specialisten gewerkt aan het ontwerp, de assemblage en de distributie van de fietsen. Wij leveren al onze fietsen uitsluitend via kwalitatief hoogwaardige dealers in Nederland en België. Dealers welke zijn getraind om de beste service te kunnen bieden aan uw fiets. Hierdoor kunt u vertrouwen op zorgeloos rijplezier.

Onafhankelijk goed getest

In 2011 verraste Dutch ID vriend en vijand door een nieuwe norm te zetten op E-Bike gebied. Als eerste op de Nederlandse markt introduceerde Dutch ID een fiets met een middenmotor systeem van BOSCH. Deze fiets werd uitgeroepen tot winnaar van de grote Telegraaf E-Bike test. Inmiddels is de collectie stevig uitgebreid en hebben vele mensen gekozen voor het nieuwe fietsen op een Dutch ID E-Bike. Niet alleen door onze klanten, maar ook in vele onafhankelijke testen wordt Dutch ID geroemd om de natuurlijke rijervaring, grote actieradius en de hoge kwaliteit. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen! Vanaf het ontwerp tot het uitleveren van onze fietsen is dit voor Dutch ID de rode draad. Dutch ID is van mening dat haar fietsen ervoor zorgen dat u vaker zult gaan fietsen en daardoor meer zult genieten van deze vrijheid.

100% handbuilt in Holland

Workshop Dutch ID
Dutch ID fietsen worden één voor één met de hand gebouwd. Over de borging of smering van ieder boutje of moertje is nagedacht. Intensieve kwaliteitscontroles vormen de leidraad naar het hoogwaardige eindproduct wat u van ons mag verwachten. Van ontwerp tot assemblage besteedt Dutch ID veel aandacht aan kleine details welke het grote verschil maken. Zo lopen alle kabels netjes door het frame, gebruikt Dutch ID duurzame bevestigingsdelen en zorgen we voor de juiste afstelling van alle onderdelen. Voordat een Dutch ID fiets gereed is, wordt iedere fiets onderworpen aan een grondige controle zodat u kunt vertrouwen op topkwaliteit.

Middenmotor systeem

Dutch ID bouwt uitsluitend elektrische fietsen met het beste aandrijfsysteem voor elektrische fietsen; het middenmotor systeem. Bij dit systeem is de motor laag in het midden van het frame gemonteerd wat zorgt voor een uitstekende gewichtsverdeling. Hierdoor is de fiets perfect in balans en heeft u optimale grip en balans tijdens het fietsen. Een middenmotor werkt zeer efficiënt waardoor een hogere actieradius kan worden behaald. De elektronica is bij dit systeem geïntegreerd en daardoor zeer betrouwbaar. Bovenal is de fietsbeleving ongeëvenaard soepel en natuurlijk. Hoewel een E-Bike met middenmotor duurder is dan een naafmotor, wint de middenmotor niet voor niets enorm aan populariteit. Dutch ID heeft het volste vertrouwen in dit systeem en is van mening dat dit systeem eenieder zal overtuigen.

Dutch ID