Profile de Fietsspecialist… Daar mag je méér van verwachten!

Dutch ID is een samenwerking aangegaan met een van de grootste en bekendste ketens van fietsenwinkels in Europa; Profile de ‘Fietsspecialist’. Met meer dan 100 winkels in Nederland wordt de landelijke dekking van Dutch ID goed gewaarborgd.

De specialisten van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van hun vak. Profile ‘de Fietsspecialist’ streeft er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren de specialisten in hun winkels een selectie fietsen waaronder de Dutch ID E-bikes, die garant staan voor pure kwaliteit.

De specialist van Profile ‘de Fietsspecialist’ geeft altijd meer. Een topassortiment alleen is niet voldoende. Profile ‘de Fietsspecialist’ garandeert u daarom ook het beste advies en uitgebreide service. De specialisten staan altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop. Zo kunt u een proefrit maken, is er een uitgebreid servicepakket bij aankoop van een fiets, krijgt u een leenfiets tijdens reparaties en wordt u de ‘niet tevreden, geld terug’ garantie aangeboden. Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig.

Om de kwaliteit en topservice te kunnen blijven garanderen die u van Profile ‘de Fietsspecialist’ gewend bent, werken zij samen met absolute topmerken, waaronder dus Dutch ID. Merken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Want van echte toppers mag je méér verwachten.

Afbeeldingsresultaat voor de profile servicepas

Dé servicepas van Profile ‘de Fietsspecialist’

Als u een nieuwe fiets koopt bij Profile ‘de Fietsspecialist’, dan willen we dat u 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijgt u gratis de Profile servicepas met een servicepakket.

Afhankelijk van het soort fiets en het door u gekozen servicepakket ontvangt u diverse services:

  • adviesgesprek
  • proefrit
  • fietsmeting
  • rijklaar maken
  • zadel omruilservice
  • servicebeurten om uw fiets in perfecte conditie te houden
  • leenfiets in geval van ingrijpende reparaties. (Indien beschikbaar)
  • bij E-bikes kan het 5 jaar garantiepakket gekozen worden.

Voordelen

Met de servicepas kunt u 24/7 inloggen op uw account op onze site, waar u allerlei nuttige informatie vindt.

Afspraken inplannen: Eenvoudig uw werkplaatsafspraak inplannen wanneer het u uitkomt!

Gebruiksaanwijzingen en voorwaarden: U kunt online de gebruiksaanwijzing en garantievoorwaarden raadplegen.

Sleutelservice: Fietssleutel kwijt? Dan kunt u gemakkelijk sleutels bij bestellen met de online sleutelservice.

Profile Fietsverzekering: Nog geen fietsverzekering afgesloten? Sluit dan binnen 14 dagen alsnog een Profile fietsverzekering af.

Financiële gegevens: Papieren kwijt? Geen probleem, al uw gegevens zijn veilig online opgeslagen

5 jaar garantie op E-bikes

Koopt u een  nieuwe E-bike bij Profile ‘de Fietsspecialist’, dan heeft u in de meeste gevallen de keuze voor het  5 jaar garantiepakket. Dit is het meest uitgebreide servicepakket met verlengde 5 jaar garantie. Stel dat de accu of motor na 3 jaar kapot gaat, dan heeft u recht op reparatie of vervanging wanneer het valt onder de garantievoorwaarden. Zo heeft u de zekerheid dat u 5 jaar lang niet voor verrassingen en hoge kosten komt te staan.

Wilt u meer weten over de Profile winkels? Dan kunt u hier klikken voor de website of u kunt Profile ‘de Fietsspecialist’ volgen op FacebookGerelateerde afbeelding

De meest recente folder van Profile bekijken? Bekijk de folder.