Garantie E-bikes

Dutch ID E-Bikes zijn van uitstekende kwaliteit. Deze trots willen wij graag met u delen en geven u daarom een garantie mee van 2 jaar. Deze garantie krijgt u volledig van ons. Niet alleen op de onderdelen maar ook de reparatiekosten bij de officiële Dutch ID dealer vallen onder de garantie. De garantie is ook geldig voor een eventuele volgende eigenaar van de fiets.

Niet alleen het frame en de voorvork, maar ook het elektrische gedeelte zoals motor en bedieningsdisplay vallen onder de Dutch ID garantie. Slijtagedelen zoals versnellingsnaaf, ketting- en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van de garantie. Ook de accu is een slijtagedeel, hierop geven wij twee jaar garantie. Hierbij garanderen wij de werking van de accu, niet de capaciteit. Zoals bij alle accu’s neemt ook bij de Dutch ID accu de capaciteit af door veroudering en gebruik. Meer informatie over accu’s vind u hier. Intensief commercieel gebruik is uitgesloten van de Dutch ID garantie.

Garantieformulier

Heeft u een Dutch ID E-bike aangeschaft? Gefeliciteerd met uw aankoop! Om gebruik te kunnen maken van uw twee jaar garantie vragen wij u onderstaand formulier volledig in te vullen. Wij wensen u veel fietsplezier!
  • Uw gegevens

  • Gegevens fiets

  • Gegevens Dutch ID dealer