Dutch ID Collectie 2016

Met trots presenteert Dutch ID u de nieuwe collectie elektrische fietsen en speedpedelecs.

Na een intensieve ontwikkelingsperiode kan Dutch ID twee gloednieuwe HS modellen aanbieden, de Trekking en Urban HS! Onze speed-pedelecs zijn door de RDW goedgekeurd volgens de 2002-24-EG regelgeving. Het dragen van een helm is daarbij niet verplicht.

Naast de typegoedkeuring van deze fietsen is tevens het productieproces van onze assemblagelijn in Beverwijk goedgekeurd. Hiermee voldoet onze productie aan de hoge eisen die de “confirmaty of production” stelt. De RDW heeft het productieproces goedgekeurd en gecertificeerd.

De Dutch ID Urban en City hebben een grote upgrade gekregen met het nieuwe Shimano Steps systeem waarbij het grote display (met power on/off en verlichting bediening), de nieuwe accuhouder ( laden met de accu in de fiets) en de nieuwe dichte kettingkast (City) opvallen.
Een nieuwe frisse kleurstelling is geïntroduceerd voor de Tour en de City. Extra opties zoals de Alfine 8 naaf icm hydraulische schijfremmen (City en Urban), een 500Wh upgrade, de nieuwe 380 NuVinci naaf en het Nyon display met GPS functie (HS modellen) complementeren het nieuwe programma.

Bekijk hier de 2016 brochure:

Dutch-ID-2016-Brochure

Terug naar het nieuwsoverzicht

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>