Bike Totaal “Wij houden van fietsen!”

Wij zijn een hechte samenwerking aangegaan met de 145 Bike Totaal winkels in Nederland. Met de kennis en ervaring van de vakmensen bij Bike Totaal kunnen wij het aanbod nog beter afstemmen op uw vraag. Door de landelijke dekking van de Bike Totaal winkels kunt u altijd terecht voor een Dutch ID E-bike bij u in de buurt. Ook kunt u langs bij een Bike Totaal vakman om de hoek voor een testrit, voor vragen of voor onderhoud aan uw fiets.

In de winkels van Bike Totaal staan vakmanschap, kwaliteit en service voorop. Drie begrippen waar het merk Dutch ID veel waarde aan hecht.

Het Bike Totaal Fietspaspoort ontvangt u bij aanschaf van een fiets: Door u online aan te melden krijgt u beschikking over uw eigen digitale dossier. Hier vindt u onder andere de gebruiksaanwijzingen van uw E-bike, financiële papieren en de sleutelservice. Tevens wordt u op het opgegeven e-mailadres automatisch uitgenodigd voor de servicebeurten. Zo kunt u dit nooit meer vergeten! Ook kan de Bike Totaal vakman hier in overleg diverse services voor u aan koppelen:

Fiets op maat – “Welke E-bike past bij uw zithouding?”

De juiste fietsgeometrie en –houding zorgt ervoor dat u lekker kunt fietsen. Met bodyscanning een initiatief van Bike Totaal vindt u de best passende fiets. Bodyscanning is een innovatief meetsysteem dat in samenwerking met orthopeden, fysiotherapeuten, fietsers, ingenieurs en tweewielerspecialisten is ontwikkeld. Vijf punten van het lichaam worden gescand: lichaamslengte, schouderbreedte, schouderhoogte, bekkenkamhoogte en vuisthoogte. Met deze vijf punten meet de Bike Totaal vakman u binnen een paar minuten op, zonder dat u wordt aangeraakt. De informatie wordt samen met details over uw fietsgedrag (en eventuele bestaande fietsklachten) gecombineerd tot een professioneel advies. Met dit advies wordt in overleg de best passende fiets uitgezocht.

Uw fiets wordt vervolgens door de vakman op juiste positie afgesteld. Er wordt o.a. gekeken naar de positie en hoogte van het zadel en het stuur, de handvatten en de pedalen. Zo wordt de fiets op uw lichaam afgesteld en kunt u jaren met plezier kilometers maken!

Geen zadelpijn

Zadelpijn bijna iedereen heeft er wel eens last van gehad. Gelukkig kan de Bike Totaal vakman u helpen om het perfecte zadel te vinden. Om erachter te komen welk zadel het beste bij u past, kijkt uw Bike Totaal vakman met een meetsysteem naar de afstand tussen uw zitbeenderen. Dit bepaalt voor een groot deel welk zadel het beste bij u past. Mocht u specifieke klachten hebben, bijvoorbeeld met uw rug, benoem deze dan altijd bij het gesprek. Zo kan er een gedegen advies uitgebracht worden op basis van de meting en uw informatie.

Ook een goede afstelling van het zadel is belangrijk; op de juiste hoogte, wat meer naar voren of naar achteren en eventueel wat gekanteld. Uw vakman zorgt ervoor dat dit goed afgesteld wordt om zo het meeste plezier uit uw fiets en zadel te halen.

 

5 jaar garantiepakket (Vraag uw Bike Totaal dealer naar de voorwaarden)

Als u een nieuwe e-bike koopt bij een Bike Totaal winkel dan krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort. U kunt dan in veel gevallen kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Stel dat de dure accu of motor kapot gaat, dan heeft u recht op vakkundige reparatie of vervanging. Zo heeft u de zekerheid dat u 5 jaar lang optimaal kunt blijven fietsen.

Daarnaast biedt het kopen bij Bike Totaal winkels nog andere voordelen zoals een proefrit voor de aankoop, het rijklaar maken van de fiets, haal- en brengservice en het gebruik van een leenfiets tijdens een reparatie. U kunt bij uw Bike Totaal vakman om de hoek informeren welke services zij bieden bij de aankoop van een fiets.

Wilt u meer weten over de Bike Totaal winkels? Dan kunt u hier klikken voor de website of u kunt Bike Totaal volgen op FacebookGerelateerde afbeelding.

Bike Totaal heeft regelmatig aanbiedingen, zodat u nooit te veel betaalt. U kunt deze aanbiedingen terugvinden in de folder: bekijk hier de nieuwe Bike Totaal folder.