Maak uw Dutch ID E-bike helemaal compleet met de accessoires van Dutch ID!

Naast de Dutch E-bike collectie heeft Dutch ID nu ook bijpassende accessoires. Ga onbezorgd op pad met de waterdichte pakaftas of stuurtas, gemaakt van oersterk materiaal en voorzien van eigentijdse eigenschappen. De Dutch ID tassen zijn makkelijk los te klikken en mee te nemen, dankzij de Klickfix bevestiging. Bekijk hieronder onze collectie:

De Dutch ID Pakaftas groot

Deze Dutch ID pakaftas biedt dankzij de combinatie van hoogwaardig materiaal, de welded constructie en de roll-top opening een perfecte oplossing voor het beschermen van je waardevolle bagage tijdens een fietsrit op een regenachtige dag. Daarnaast is de tas uitgerust met reflectie voor extra zichtbaarheid. Met de afneembare schouderriem kun je de fietstas veranderen in een handige schoudertas.

• Waterproof
• Lichtgewicht
• Reflectie
• Waterdicht polyester en tarpaulin
• KLICKfix Top Variohaken
• Volume: 25L

€ 64,99


De Dutch ID Stuurtas

De Dutch ID waterdichte stuurtas is van hoogwaardige kwaliteit. Door de unieke constructie met welded naden blijven uw spullen gegarandeerd droog. De tas heeft reflecterende details voor extra zichtbaarheid en een handige, waterdichte tabled- en telefoonhoes. Dankzij de afneembare schouderriem verander je de fietstas heel eenvoudig van stuurtas naar waterdichte schoudertas.

De stuurtas bevestig je met een KLICKfix stuuradapter (niet meegeleverd). Met het KLICKfix-systeem zet je de stuurtas met een simpele klik vast en haal je deze weer los. Het vormt een solide bevestiging die rammelen of slingeren tegengaat.

• Waterproof
• Lichtgewicht
• Reflectie
• Te bevestigen in combinatie met KLICKfix stuuradapter (niet meegeleverd)
• Waterdichte tablet/telefoonhoes
• Volume: 9L

€ 59,99


Bosch Nyon Upgrade bij nieuw bestelde Dutch ID E-bike

Alle E-bikes van Dutch ID met een Bosch Intuvia Display kunnen nu besteld worden met een Nyon Display. De alles-in-een boordcomputer Nyon werkt als uw persoonlijke reisleider en fitnesstrainer. Beleef een volledig nieuwe dimensie van het E-biken!

De Nyon biedt meer! Denk aan nauwkeurige navigatie per GPS en de aansluiting op het eBike-Connect.com-portal, waar u ontspannen uw routes kunt plannen. Zo kunt u uw tocht tot in detail voorbereiden en naderhand evalueren. Tijdens de rit hebt u bovendien een nog beter overzicht over alle relevante informatie: het grote display van 4,3 inch altijd perfect leesbaar, in de felle zon en ’s nachts.

€ 199,00

 


Bosch Nyon montageset – nu overstappen?

In het bezit van een Dutch ID met Bosch Intuvia Display? U kunt uw Intuvia-boordcomputer van uw E-bike nu vervangen door een Nyon display. Bestel de montageset eenvoudig bij uw Dutch ID dealer, de alles-in-een boordcomputer Nyon werkt daarna als uw persoonlijke reisleider en fitnesstrainer. Beleef een volledig nieuwe dimensie van het E-biken!

De Nyon-montageset bevat de boordcomputer Nyon, een nieuwe houder, en het bedieningspaneel. Als u overstapt op de Nyon boordcomputer zal uw dealer deze zorgvuldig voor u inbouwen. Natuurlijk wordt ook de software van E-bike bijgewerkt, zodat u weer helemaal up-to-date bent!

€ 409,00