6 november 2018: Dutch ID beste fietsenleverancier 2018

Beverwijk – Tijdens het Dynamo Retail Event maandag 5 november is Dutch ID verkozen tot beste fietsenleverancier 2018. De prijs werd toegekend op basis van een enquête onder de Bike Totaal en Profile dealers. Deze prijs is een enorme boost voor het team van Dutch ID.

Jeroen van der Mije, Sales en Marketing Manager Dutch ID “Dutch ID onderscheidt zich in kwaliteit en het luisteren naar de dealers.” Dutch ID hecht veel waarde aan kwaliteit, dit is hetgeen waar we qua product ons in willen onderscheiden. De dealer werk uit handen nemen bij zowel de aflevering als de servicebeurten. Elke Dutch ID wordt dan ook met de hand gebouwd, afgemonteerd met hoogwaardige en duurzame componenten en voortdurend gecontroleerd op kwaliteit.

‘Samen’ het merk Dutch ID beter maken daar draait het om. Afgelopen jaar is er veel overleg geweest met de dealers om de collectie naar een hoger niveau te tillen. Een collectie voor en bedacht door de dealers. Dutch ID heeft er dan ook alles aan gedaan om de meeste wensen van de dealers door te voeren in de collectie van 2019.

De prijs is voor Dutch ID een hele mooie aanmoediging en zal Dutch ID helpen met haar volgende stappen!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>