29 jan 2018: Dutch ID introduceert Limited Edition van de sportieve Urban!

Net als de Urban is de Urban Ltd extreem wendbaar en licht door het stijve frame en de hoogwaardige afmontage. De Limited Edition onderscheidt zich door haar opvallende kleur, krachtige Bosch motor, hydraulische schijfremmen van Shimano en onderhoudsvriendelijke onderdelen, zoals de Alfine naafversnelling en dichte kettingkast. Dit alles zorgt voor een dynamische fiets met een betrouwbaar gedrag ook in drukke straten, smalle fietspaden en volle fietsenstallingen.

URBAN LTD RIJEIGENSCHAPPEN

De nieuwste E-Bike van Dutch ID is gericht op sportiviteit, dynamiek en kwaliteit. De nauwkeurig gekozen geometrie zorgt voor een sublieme sportieve zithouding. De accu en krachtige motor zitten laag in het frame waardoor de E-Bike stabiel aanvoelt op hoge snelheid en in bochten. De 500Wh accu levert een hoge actieradius, waardoor u gemakkelijk lange afstanden aflegt. Kortom een super fiets met grensverleggende eigenschappen!

LIMITED EDITION

De Urban Ltd zal binnenkort in diverse fietsenwinkels tijdelijk verkrijgbaar zijn. De unieke Urban is een Limited Edition en hierdoor maar beperkt leverbaar!

TECHNISCHE HIGHLIGHTS DUTCH ID URBAN LTD

+ Dutch ID Vaste Voorvork

+ Shimano Deore Hydraulische Schijfremmen

+ Bosch Performance Line 250W/ 63Nm Motor

+ Schwalbe Energizer Plus Banden 40/622

+ 500Wh Frame Accu

Voor meer informatie: sales@optima-cycles.nl en voor verkooppunten: http://www.dutch-id.nl/dealers/

Terug naar het nieuwsoverzicht

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>