18 sept 2017: Dutch ID introduceert de Cruise

Dutch ID presenteert haar nieuwste model de Cruise

Op de 50PlusBeurs komt Dutch ID met de introductie van haar nieuwste model de Cruise. Uitgangspunten voor de Cruise zijn lifestyle, verbinding met de nieuwste technologie en comfort. Tijdens de beurs is het ook al mogelijk het nieuwste model te testen op het testparcours.

De Cruise is een geheel nieuw model in het portfolio van Dutch ID en komt uit in drie verschillende uitvoeringen. Deze nieuwste E-Bike van Dutch ID is net zoals de andere modellen gericht op comfort en kwaliteit. Het nieuwe model is uitgevoerd met de nieuwste generatie Bosch motor. Cruise staat volgens Dutch ID voor high-end kwaliteit, design en comfort. De modellen zijn gespecificeerd voor dagelijks gebruik en bewuste mensen, die graag comfortabel en ontspannen onderweg zijn. Zo wordt e-Biken eenvoudig en kunt u ontspannen op weg.

100% Hand built in Holland

Van ontwerp tot assemblage besteedt Dutch ID veel aandacht aan kleine details welke het grote verschil maken. Het resultaat een degelijke moderne fiets in de kleuren White en Satin Black.

Introductie Cruise

De officiële introductie vindt deze week plaats tijdens de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

De productie van de Cruise start deze maand en de eerste fietsen zullen afhankelijk van de uitvoering vanaf oktober worden uitgeleverd.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>